ΑστυνομικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τριφυλία: Η νεοσύστατη Ομάδα Ασφαλείας συνέλαβε επίδοξους διαρρήκτες οικίας στα Φιλιατρά!

Μετά την ομάδα ΟΠΚΕ, όπου πρόκειται για τον «άγρυπνο» φρουρό της περιοχής, μια ακόμη ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας δημιουργήθηκε στην Τριφυλία προκειμένου να συμβάλει στην πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η νέα ομάδα Ασφαλείας στην περιοχή της Τριφυλίας είναι γεγονός, ενώ σε συνεργασία με τις υπόλοιπες διωκτικές δυνάμεις αναμένεται να δώσει και αυτή τον αγώνα κατά της εγκληματικότητας.

Με το δεξί έκανε ποδαρικό η νεοσύστατη Ομάδα Ασφαλείας στην περιοχή της Τριφυλίας!

Οι αστυνομικοί της νεοσύστατης ομάδας τα ξημερώματα της Παρασκευής έκαναν περιπολία στα Φιλιατρά όταν είδαν αυτοκίνητο να «κινείται» περίεργα κοντά στην περιοχή του Δημαρχείου Φιλιατρών. Λίγη ώρα αργότερα σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα Ρόμα, βρέθηκαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία στην περιοχή των Φιλιατρών.

 

Να θυμίσουμε πως στις αρχές Φεβρουαρίου ο αστυνομικός διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουζας, είχε προαναγγείλει την δημιουργία της ομάδας, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην χοροεσπερίδα των Αστυνομικών της Τριφυλίας. Ο κ. Πούπουζας είχε αναφέρει τότε πως,

«είναι ώριμες πλέον οι συνθήκες να φτιάξουμε μια ομάδα Ασφαλείας στην περιοχή της Τριφυλίας. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια των διοικητών θα υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, την οποία είχαμε από αρχές του 2017, αλλά δεν μπορούσαμε να την υλοποιήσουμε, και θα υλοποιηθεί αρχές του 2018».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button