Αθλητικά

Τρομερή κίνηση Γιαννακόπουλου – Τι ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης για τη Λεωφόρο!

Μπορεί ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να… βρίσκονται στα μαχαίρια, ωστόσο η σημερινή κίνηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ίσως δείχνει πάρα πολλά για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το πρόβλημα που έχει προκύψει για το φιλικό με τον Λεβαδειακό, το οποίο δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ ψάχνει άλλη έδρα, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως προσφέρει δωρεάν τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει:

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button