Αθλητικά

Τότε κάνει… πραγματική φιέστα η ΑΕΚ – Σε ποιο γήπεδο θα σηκωθεί η κούπα;

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο κόσμος ήταν αυτός που απέδωσε στο παιχνίδι χαρακτήρα φιέστας. Η ομάδα με ένα βαθμό εξασφάλιζε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δεν ήξερε όμως την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, κάτι που μαθεύτηκε τη Δευτέρα.

Η επιτροπή απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ και έτσι η ΑΕΚ είναι και τυπικά πρωταθλήτρια. Οπότε δόθηκε το έναυσμα για νέους πανηγυρισμούς με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να γιορτάσει ξανά στην επίσημη φιέστα που θα διοργανωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, στην οποία θα γίνει και η απονομή του τίτλου.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι, ότι ο Απόλλων έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, οπότε δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακόμισει η έδρα του για την 30η αγωνιστική, στο ΟΑΚΑ και να επωφεληθεί από τις εισπράξεις των εισιτηρίων καθότι οι Ενωσίτες θα συρρευσουν ξανά κατά χιλιάδες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει μία σειρά από διαδικασίες, ενώ είναι επίσης ορατό το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας του αγώνα για το Σάββατο 5 Μαΐου, δεδομένων των πιθανοτήτων που έχει η ομάδα μπάσκετ να προκριθεί στον τελικό του Final 4, στο Champions League, ο οποίος θα γίνει Κυριακή 6 Μαΐου.

Έτσι οι Ενωσίτες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν το πρωτάθλημα Σάββατο και Κυριακή να πανηγυρίσουν λίγο πιο δίπλα ένα ευρωπαϊκό, μπασκετικό, τίτλο. Όλες οι διαδικασίες όμως θα δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες και εφόσον ανάψει το πράσινο φως η Σούπερ Λιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button