Κόσμος

Υπάλληλος φαστ φουντ φτύνει μέσα στο φαγητό πελάτη επειδή λογομάχησε μαζί του (Video)

Η Σαελίν Μέντπλουμ πήγε με την παρέα της στο φαστ φουντ «pita pit» στην πόλη Μίσουλα στην Μοντάνα των ΗΠΑ, για να φάνε το ξημέρωμα της Κυριακής. Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά με τις παραγγελίες.

Η υπάλληλος στο πάσο ήταν εριστική και απαντούσε με ειρωνεία σε οτιδήποτε παράγγελναν οι άνθρωποι, ενώ οι κινήσεις της ήταν νωχελικές και αργές σαν να τους κορόιδευε. Η Σαελίν δεν άντεξε και της ζήτησε το λόγο. Κουβέντα στην κουβέντα οι δυο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, δίχως όμως η παρέα της Σαελίν να αποχωρήσει από το φαστ φουντ.

Κάθισαν στις θέσεις τους και περίμεναν να ετοιμαστεί η παραγγελία τους. Στο μεταξύ ο υπεύθυνος του καταστήματος για να μην οξύνει τα πνεύματα, είπε στην κοπέλα που ήταν στο πάσο να πάει στην κουζίνα και έστειλε άλλη στη θέση της.

Όλα κυλούσαν ομαλά, και το επεισόδιο ξεχάστηκε. Όμως όταν ήρθε η ώρα να ετοιμαστεί η παραγγελία της Σαελίν, εκείνη πήγε μπροστά στον πάγκο και συνέχισε να λογομαχεί με την υπάλληλο η οποία εκείνη τη στιγμή την ετοίμαζε.

«Τι ήρθατε στις 2.00 το ξημέρωμα για να φάτε. Σε λίγη ώρα σχολνάμε» είπε η υπάλληλος.

«Ζητώ συγνώμη αλλά ήσασταν ανοικτά και αφού ήσασταν ανοικτά είστε υποχρεωμένοι να μας εξυπηρετήσετε» απάντησε η Σαελίν

Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα πάλι οξύνθηκαν με την υπάλληλο να απειλεί την Σαελίν, ότι θα «φτύσει στο φαγητό της και θα της το δώσει να το φάει». Η Σαελίν ανταπάντησε και η υπάλληλος, πιάνει με τα χέρια της την πίττα την ανοίγει και φτύνει μέσα μια μεγαλοπρεπέστατη ροχάλα.

Η Σαελίν κόντεψε να πηδήξει από τον πάγκο και να πιαστούν στα χέρια αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το περιστατικό κατέγραφε κάποιος από την παρέα της Σαελίν, και λίγο αργότερα εκείνη το ανέβασε στο facebook.

Μέσα σε ελάχιστη ώρα ξεπέρασε τα 200.000 views. Η εταιρία αναγκάστηκε να πάρει θέση και απέλυσε την υπάλληλο, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση για την συμπεριφορά της, ζητώντας συγνώμη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button