Ελλάδα

Φθιώτιδα: Ερωτεύτηκε, ξυρίστηκε και πέταξε τα… ράσα

Ιερέας στη Φθιώτιδα ξύρισε τα γένια και πέταξε τα… ράσα για χάρη του έρωτα. Το περιστατικό τις τελευταίες ημέρες συζητείται ευρέως στη δυτική Φθιώτιδα καθώς, ο πάτερ δε συμμετέχει στα μυστήρια των πιστών, με αποτέλεσμα οι λειτουργίες να τελούνται από παπά που έρχεται από διπλανό χωριό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο νεαρός παπάς – ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι χωρισμένος – ερωτεύτηκε μια νεαρή κοπέλα, που έχει καταγωγή από το χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και για χάρη της αποφάσισε να ξυριστεί και να πετάξει τα ράσα.

Σύμφωνα με το ποίμνιο του στο χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και τυπικός στις εκκλησιαστικές υποχρεώσεις του, για αυτό ακόμη και σήμερα μετά τη συγκεκριμένη απόφαση που πήρε και ενώ έχουν μείνει χωρίς παπά, εξακολουθούν και λένε καλές κουβέντες για κείνον.

Η οικογένεια του πρώην – πλέον – ιερέα, έχει έρθει από την Αλβανία αλλά έχει χρόνια στην Ελλάδα και στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τις αμέσως επόμενες ημέρες μάλιστα οι δύο ερωτευμένοι πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα, επισημοποιώντας το δεσμό τους.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button