Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Οι εργασίες της οδοποιίας ξεκίνησαν χωρίς την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – Συνελήφθη ο εργολάβος!

224


Μόνον ως τραγελαφικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  το γεγονός πως ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου «Δημοτική Οδοποιία Φιλιατρών» χωρίς την απαραίτητη έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο εργολάβος εγκαταστάθηκε στη βόρεια είσοδο των Φιλιατρών, έξω από το σχολικό συγκρότημα Λυκείου – Γυμνασίου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες εργασίες αναμόρφωσης. Ωστόσο οι εργασίες ξεκίνησαν χωρίς την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με αποτέλεσμα τις προηγούμενες ημέρες να οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο εργολάβος του έργου!

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα δρόμο των Φιλιατρών ο οποίος αποτελεί κεντρική αρτηρία και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ξεκινήσουν οι εργασίες μετά την σχετική έγκριση και όχι το αντίστροφο.

Να σημειωθεί πως χθες υπογράφηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Πούπουζα οι σχετικές εγκρίσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στα Φιλιατρά, από τις 18 Σεπτεμβρίου 2017 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2017.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Το τραγελαφικό είναι που συνελήφθη ο εργοδηγός ενώ εκτελούσε εργασίες ΜΟΝΟ στα πεζοδρόμια και όχι στο οδόστρωμα.Η άδεια αφορά την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button