ViralΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: «Χωρίσαμε και τώρα μου ζητάει πίσω το τσιουάουα»!

0


Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο φαίνεται ο νυν ιδιοκτήτης του σκύλου!

Δεν συνηθίζεται μετά τον χωρισμό τα ζευγάρια να έρχονται σε ρήξη για το ποιος θα κρατήσει το κατοικίδιο, ωστόσο στην περίπτωση άνδρα από τα Φιλιατρά τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς η πρώην κοπέλα του, η οποία διαμένει στους Γαργαλιάνους, κατήγγειλε στο Α.Τ. Τριφυλίας πως δεν της επιστρέφει πίσω το σκυλάκι που του έδωσε πριν από δύο μήνες για να το προσέχει! Μάλιαστα, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, πήγε στο Α.Τ. Τριφυλίας για να δώσει εξηγήσεις, όπου εκεί δήλωσε πως το σκυλάκι δεν προτίθεται να το επιστρέψει καθώς του ανήκει.

Ο άνδρας, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, μας ενημέρωσε πως το σκυλάκι το έχει στην κατοχή του από τον περασμένο Απρίλιο. Όπως μας είπε έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ενώ το σκυλί έχει τσιπαριστεί όπως ορίζει ο νόμος. Μας τόνισε το γεγονός πως ο «Ρόκι» ζει σαν βασιλιάς, αφού του έχει αγοράσει όλα όσα χρειάζονται για να έχει μια άνετη ζωή… από σαμπουάν, αφρόλουτρα, αρώματα, αμπούλες, παιχνίδια μέχρι κρεβατάκι!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως του το χάρισε καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει η πρώην φίλη του στις οικονομικές ανάγκες του σκυλιού. Όπως υποστηρίζει φοβάται ακόμη και να πάει για δουλεία μήπως κάποιος του κλέψει το σκυλάκι, μάλιστα ο ίδιος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση θεωρώντας ότι του κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τη νομική οδό αφού ήδη έχει έρθει σε επαφή με δικηγόρο.

1

3

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button