Αθλητικά

Φοβερά πράγματα και «μπουνιές» στον ΠΑΟΚ – Ποιος Λουτσέσκου; Ο… Μάτος ακυρώνει τον «κλεισμένο»!

Το πιο «καυτό» θέμα στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ παραμένει η περίπτωση του Ντάριο Σρνα. Οι φήμες σχετικά με τον Κροάτη άσο δίνουν και παίρνουν, ενώ κάποιες πληροφορίες παίζουν «μπουνιές» για το αν τελικά ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Δεν ισχύει για παράδειγμα ούτε πως το θέμα του έμπειρου μπακ είναι οικονομικό (αν και αναζητάει καλύτερη πρόταση σε άλλες αγορές), ούτε ότι όλα εξαρτώνται από τον αν Ραζβάν Λουτσέσκου θα καταφέρει να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη για τη χρησιμότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Το μοναδικό πρόβλημα για την ολοκλήρωση του deal αφορά τον ίδιο τον Κροάτη κι αν θα αποδεχθεί τον ρόλο που του έχει προταθεί. Δηλαδή, αγωνιστικά να έχει συμπληρωματική προσφορά, αφού κανείς δεν μπορεί να… κουνήσει τον Λέο Μάτος, και εξωαγωνιστικά να βοηθήσει στα αποδυτήρια με την εμπειρία και τα ηγετικά προσόντα του.

Ο Ντάριο Σρνα ψάχνει να βρει ομάδα που θα έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδεχομένως και καλύτερο συμβόλαιο (τον καλύπτει, πάντως, απόλυτα η πρόταση του ΠΑΟΚ σε αυτόν τομέα), πριν απαντήσει στον Δικέφαλο.

Αν δεν τη βρει μέσα στην ερχόμενη ομάδα, τότε, όπως δεσμεύτηκε, θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές, οι οποίες ποτέ δεν έπεσαν, όπως γράφτηκε, στο πρώτο ραντεβού. Και σύμφωνα με τα παραπάνω λέγεται τις τελευταίες ώρες που η περίπτωσή του έμπειρου μπακ έχει «παγώσει» στην Τούμπα…

Χατσερίντι και Βέρνμπλουμ

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, όπως το sportdog.gr σάς αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ, η περίπτωση του Εβγκέν Χατσερίντι θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη» από τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button