Κόσμος

Φρικιαστική δολοφονία: Σφαγή δύο γκέι γυναικών και των δύο παιδιών τους (Photos)

 

 

Βγαλμένο από την πιο αρρωστημένη ταινία τρόμου είναι το άγριο έγκλημα που έλαβε χώρα στο Τρόι της Νέας Υόρκης, στο υπόγειο διαμέρισμα όπου ζούσε ένα ζευγάρι λεσβιών, 36 και 22 ετών, με τα δυο παιδιά της 36χρονης, ένα 5χρονο κοριτσάκι και ένα 11χρονο αγοράκι.
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν σοκ, καθώς τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν σφαγιασμένα με τους λαιμούς κομμένους.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αν και η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της πολλά στοιχεία για το έγκλημα, εικάζει πως η οικογένεια στοχοποιήθηκε για άγνωστο λόγο, χωρίς ωστόσο η δολοφονία να θεωρείται «τυχαία».
«Μετά από 42 χρόνια στη δουλειά αυτή, δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτή την αγριότητα», δήλωσε ο James Tedesco, αρχηγός της αστυνομίας του Τρόι.
Μάλιστα ζήτησε από τους γείτονες αλλά και τους κατοίκους της κοινότητας, να πουν στις Αρχές όποια πληροφορία γνωρίζουν για την υπόθεση.
Ο πάστορας Jackie Robinson Sr, δήλωσε πως στην οικογένεια υπήρχε και ένας μεγαλύτερος γιος, ο οποίος την ώρα του φόνου δεν ήταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον τελευταίο επιζώντα της οικογένειας.
(πηγή: star.gr)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button