Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

“Φτιάξε ένα καραβάκι για καλό σκοπό” και φέρτο στον Μάραθο

23659346_1919443511404542_1785617219764895942_n


“Φτιάξε ένα καραβάκι για καλό σκοπό” είναι το σύνθημα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης, που στόχο έχει να βοηθήσει το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών.

Στο σχετικό κάλεσμα του συλλόγου τονίζεται: «Τι θα λέγατε να μπαίναμε σε εορταστική και δημιουργική διάθεση βοηθώντας παράλληλα και με φιλανθρωπικό έργο;
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο σύλλογός μας θα διοργανώσει ένα εορταστικό μπαζάρ. Θα έχει κι άλλα το πρόγραμμα, αλλά τα φυλάμε για έκπληξη!
Θέλοντας να βοηθήσουμε έμπρακτα φορείς που χρήζουν ενίσχυσης, σκεφτήκαμε και προτείνουμε το εξής: Φτιάξτε ένα χειροποίητο καραβάκι από όποια υλικά θέλετε και φέρτε το την ημέρα του μπαζάρ στην έδρα του συλλόγου μας, στο σχολείο του Μαράθου. Τα τρία δημοφιλέστερα καραβάκια που θα ψηφιστούν από τους επισκέπτες του παζαριού μας θα δημοπρατηθούν μέσα από τη σελίδα μας στο Fb και τα έσοδα θα διατεθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών. Βάλτε τα δυνατά σας να μας εντυπωσιάσετε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button