Τοπικά Νέα

Φωτιές “άναψε” η πρώην Αντιδήμαρχος Μ. Πανουσιοπούλου… πριν καλά καλά σβήσει η φωτιά στο Αλιμάκι!

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας και στην συζήτηση σχετικά με την φωτιά στην παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας η τοποθέτηση της πρώην Αντιδημάρχου Κας Μαρίας Πανουσοπούλου και οι «διαβολικές» σκέψεις που έκανε γύρω από το θέμα αυτό προκαλούν ερωτηματικά, πόσο μάλλον από την στιγμή που πρόκειται για κάτι που ακούγεται από τα χείλη δημοτικού συμβούλου για πρώτη φορά στην αίθουσα συνεδριάσεων!

Η κα. Πανουσιοπούλου στην τοποθέτησή της ανέφερε τα εξής:

«Τι μας είχε μείνει; μας είχε μείνει το Αλιμάκι, τι έπρεπε να κάνουμε, σαν κόρη οφθαλμού να το προστατέψουμε! Και δεν μπορώ να πω ότι δεν το κάνατε όταν μισθώσατε ερπυστριοφόρο όχημα για την καθαριότητα του χώρου, πληρώνοντας 190 ευρώ (συν ΦΠΑ) την ημέρα. Πράξατε, κινηθήκατε έγκαιρα για να προλάβετε τα χειροτέρα τα οποία τα αντιμετωπίζουμε σήμερα. Έπιασε φωτιά το Αλιμάκι. Τι μας μένει; Τα απορρίμματα στους κάδους. Μας αξίζει, σαν δήμος Τριφυλίας, να περνάμε και να είναι όλοι οι κάδοι γεμάτοι; Όχι. Άρα λοιπόν κάτι δεν κάναμε σωστά. Κύριε δήμαρχε, πρόσφατα έληξε η μίσθωση των αυτοκινήτων καθαριότητας. Ποιος μου λέει εμένα τώρα, ο δαίμονας του διαόλου, όχι εμένα, σε όλους μας, ότι “ας βάλουμε τη φωτιά αφού δεν έχουμε απορριμματοφόρα να μαζέψουμε τα σκουπίδια”. Μπορεί να το αρνηθεί κανείς; Κανείς.

Άρα λοιπόν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Πριν λήξη η μίσθωση, θα έπρεπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, οι αρμόδιες υπηρεσίες να τρέξουν, να μισθώσουμε ή να αγοράσουμε…[…] Έπιασε φωτιά. Τυχαίο γεγονός. Δεν είμαστε καν σε περίοδο καλοκαιριού. Φανταστείτε τι κινδύνους διατρέχουμε με τα δυνατές θερμοκρασίες την περίοδο του καλοκαιριού. Άρα λοιπόν θα πρέπει το Αλιμάκι να το προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού…»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button