Αθλητικά

Χάλκινο μετάλλιο για τον Α.Σ. Ταεκβοντο Κυπαρισσίας στην Τουρκία!

3η η Γιακουμοπουλου Αννα στο διεθνες βαθμολογουμενο G1 στην Τουρκία, κατά την διάρκεια δύσκολων αναμετρήσεων που διεξήχθησαν στην γειτονική Τουρκία κατακτώντας πολύτιμη διάκριση ανάμεσα σε δεκάδες αθλήτριες από όλο τον κόσμο.
Όπως μας δήλωσε ο Προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας Παναγιώτης Αλεξόπουλος για την μεγάλη επιτυχία “Με το δεξί ξεκίνησε το 2018 για τον σύλλογο μας με μια ακόμα μεγαλη διάκριση για την ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ Αννα κατακτώντας την 3η θέση στο βαθμολογουμενο πρωτάθλημα G1 στην Τουρκία. Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια κέρδισε 3 αθλήτριες από την Τουρκία με σκορ 25-5, 30-0, 17-6 αντίστοιχα και την πρωταθλήτρια βελγιου με 17-6 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 60 αθλήτριες στην κατηγορία της !!!”. Η αγωνιστική ομάδα της Κυπαρισσίας έχει χαράξει μεγάλους αγωνιστικούς δρόμους για το Ολυμπιακό άθλημα προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην πολύτιμη συλλογή του σωματείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button