Αστυνομικά

Χασίς και ένα κλεμμένο μηχανάκι, τα ευρήματα της αστυνομίας σε επιχείρηση “σκούπα”

Ποσότητα χασίς που αγγίζει τα 86 γραμμάρια και ένα κλεμμένο μηχανάκι βρήκαν οι αστυνομικοί, σε ελέγχους που διενήργησαν από την Τετάρτη μέχρι και σήμερα στη Μεσσηνία. Ανάλογοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στους υπόλοιπους Νομούς της Πελοποννήσου. Στη Μεσσηνία συνελήφθηκαν συνολικά 28 άτομα για ναρκωτικά, όπλα, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, καταδικαστικά έγγραφα, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παράνομη διαμονή στη χώρα…

Συνολικά και στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα, Κορινθία) συνελήφθηκαν 81 άτομα, προσήχθηκαν 166 και ελέγχθηκαν 955. Επιπλέον ελέγχθηκαν 740 οχήματα και βεβαιώθηκαν 313 παραβάσεις.

Ειδικότερα στη Μεσσηνία συνελήφθηκαν τέσσερις ημεδαποί στη για ναρκωτικά., δύο ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, τρεις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα, οκτώ ημεδαποί και δύο αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εφτά αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, εκ των οποίων ο ένας και για καταδικαστικά έγγραφα.

Στη Μεσσηνία εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής μοτοποδηλάτου  ημεδαπού, που είχε γίνει την 16.7.2018 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όπως τονίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου,  “οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button