Lifestyle

Χρυσές περιουσίες για τα Φιλαράκια, 14 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς

Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλαν αξίζουν εκατομμύρια

Έχουν περάσει πάνω από δυο δεκαετίες, για την ακρίβεια 24 χρόνια, από την πρώτη φορά που βγήκε στον αέρα η θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια». Το τηλεοπτικό φαινόμενο που παίζεται ακόμη και σήμερα σε πολλές χώρες, κατέβασε αυλαία το 2004 με τους πρωταγωνιστές του να βρίσκονται είτε στην αφάνεια, είτε να αξιοποιούνται και στον κινηματογράφο.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι μερικά από τα Φιλαράκια, εξακολουθούν να θησαυρίζουν χάρη στο ρόλο τους, τι κι αν έχουν περάσει 14 χρόνια από το τέλος της σειρά. Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλαν, ήταν η χρυσή παρέα της Νέας Υόρκης που ξετρέλανε τον κόσμο με τις ιστορίες τους από τις οποίες έβαλαν αρκετά δολάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Ιδού πόσα χρήματα έβγαλαν χάρη στη συμμετοχή τους στα Φιλαράκια:

Τζένιφερ Άνιστον: Με περιουσία 210 εκατ. δολαρίων, το χρυσό κορίτσι της Αμερικής, όπως την αποκαλούσαν, είναι η βασίλισσα της σειράς καθώς μετά το τέλος αυτής η φήμη της απογειώθηκε όπως και ο τραπεζικός της λογαριασμός.

Κόρτνεϊ Κοξ: Η Μόνικα της σειράς, δε πρέπει να έχει παράπονο με περιουσία 120 εκατομμύρια δολάρια. Μετά το τέλος της σειράς, συμμετείχε σε σειρές και ταινίες.

Ντέιβιντ Σουίμερ: Η περιουσία του εκτιμάται στα 85 εκατ. δολάρια.

Μάθιου Πέρι: Κοντά στον Σουίμερ και ο Πέρι, με 80 εκατομμύρια δολάρια να «αναπαύονται» στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ματ Λε Μπλαν: Ογδόντα είναι και τα εκατομμύρια που έχει και ο τραπεζικός λογαριασμός του αφελή Τζόι- που μόνο αφελής δεν είναι!

Λίζα Κούντροου: Η εκκεντρική Φοίβη, είναι ίσως η πιο ριγμένη με 70 εκατ. δολάρια περιουσία. Μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς, συμμετείχε και συμμετέχει σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button