Αθλητικά

Ψάχνει επιθετικό στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός – Ποιος επανέρχεται στη λίστα, τρελό σενάριο για παικταρά

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει για τον εκλεκτό στην επίθεση, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να αναζητούν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πράσινοι τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην Ιταλία, ενώ όσο προχωρούν οι μέρες δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ της Τζένοα, ο οποίος δεν χωρά στην ομάδα του και δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παράλληλα, ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Παναθηναϊκός με τον σπουδαίο Ιταλό διεθνή, Τζιαμπάολο Πατσίνι της Βερόνα (με θητεία σε Ίντερ και Μίλαν), δίχως ωστόσ να επισημαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι ασχολούνται και με την υπόθεση του Νίκου Βέργου του Ολυμπιακού και παράλληλα αναζητούν ξένο επιθετικό. Αυτή την στιγμή, στη λίστα του Τριφυλλιού βρίσκονται 3-4 ονόματα και από αυτά θα γίνει η τελική επιλογή, είτε με δανεισμό είτε με ελεύθερο παίκτη, μιας και το διαθέσιμο μπάτζετ 400.000 ευρώ δεν επιτρέπει ανοίγματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button