Αθλητικά

Ψήνει το deal του αιώνα ο Λύμπε – Θα παραμιλάει η Ευρώπη για τον παικταρά – Τρίβει τα χέρια ο Τίγρης

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα της φετινής ΑΕΚ είναι αδιαμφησβήτητα ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει «μαγικές» εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας προσελκύσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τους πρώτους «μνηστήρες» από το εξωτερικό.

Ο 20χρονος μέσος θεωρείται από την «πιάτσα» ταλέντο με τεράστια περιθώρια εξέλιξης και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα δικαιώματά του τα διαχειρίζεται ο κορυφαίος ίσως Έλληνας ατζέντης, ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος προετοιμάζει ήδη το έδαφος για να πάρει ο μικρός μια μεγάλη μεταγραφή.

Πάντως, δεν ισχύει το ότι ο κορυφαίος μάνατζερ είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Πολ Κουτσολιάκος διατηρεί, άλλωστε, εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μ’ αυτόν έχει την επαφή για τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι «Λύμπε» έκανε τα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ δίπλα στον Πολ Κουτσολιάκο, επομένως γίνεται αντιληπτό ποιες είναι οι σχέσεις των δύο ανδρών και πώς μπορεί αυτό να μετρήσει στην περίπτωση του Έλληνα άσου.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του παίκτη θεωρεί πως ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή για να «διαφημιστεί» ο πελάτης του εκτός συνόρων, καθώς τα υπάρχουν δύο βασικά «προαπαιτούμενα» πριν ο Κώστας Γαλανόπουλος «βγει στο σφυρί». Πρώτον, να κερδίσει στην ΑΕΚ θέση βασικού κι αναντικατάστατου, προκειμένου να μπορέσει να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του, και δεύτερον, να πάρει συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, έτσι ώστε να ανεβάσει τις μετοχές του και σε διεθνές επίπεδο.

Άλλωστε, σε αυτή τη φάση ο μικρός δεν έχει μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τα χρήματα που φαίνεται να αξιώνει η ΑΕΚ από τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους (περί τα 7 εκατ. ευρώ) μοιάζουν προς το παρόν με… άπιαστο όνειρο. Δεν αποκλείεται, όμως, αν και εφόσον ο μικρός συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, να «πιάσει» σύντομα αυτή την τιμή στην αγορά, από τη στιγμή, μάλιστα, που διαθέτει έναν μάνατζερ με μεγάλες διασυνδέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button