Αθλητικά

Όλα στο κόκκινο – Έτσι απαντάει ο Ολυμπιακός στη βόμβα με την ποινική δίωξη Μαρινάκη

Σαν… βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το μεσημέρι της Δευτέρας η πληροφορία πως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, άσκησε ποινική δίωξη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους, κατόπιν της ολοκλήρωσης της παράλληλης δικαστικής έρευνας για το ναρκοπλοίο Noor One.

Η ποινική δίωξη αφορά κατοχή-διακίνηση και χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εκτός από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού διώκονται επίσης: α) Ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Νίκος Συντιχάκης, β) Ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης, γ) Ο ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει σχολιαστεί από την πλευρά του Ολυμπιακού ούτε από τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη, αν και οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως ήταν ενήμεροι για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Άλλωστε το περίμεναν, αφού έχουν και τους μηχανισμούς και τους ανθρώπους για να ενημερώνονται σε τόσο σοβαρά θέματα.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, παρότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση, αυτό που μαθαίνουμε, είναι πως δεν έβγαζαν από τον οργανισμό Ολυμπιακό κάποια ιδιαίτερη ανησυχία ή προβληματισμό, παρότι μέχρι στιγμής «φαίνεται» να υπάρχει μια παγωμάρα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Άλλωστε, οι Πειραιώτες συνδέουν και αυτή την εξέλιξη, με τον γενικότερο «πόλεμο» που θεωρούν ότι δέχονται το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button