ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στη κατεύθυνση της διάρρηξης στο σούπερ μάρκετ στη Μαραθόπολη

 

4


Βρέθηκαν τα συρτάρια της ταμιακής μηχανής πεταγμένα σε κήπο περίπου 100 μέτρα από το σούπερ μαρκετ.

Από το πρωί της Τρίτης άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής χτενίζουν το κτίριο που καταστράφηκε από τη φωτιά με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς αλλά και την εύρεση τυχόν στοιχείων που θα μπορέσουν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το ενδεχόμενο της διάρρηξης ισχυροποιήθηκε καθώς νωρίς το βράδυ της Δευτέρας σε κοντινή απόσταση από το καμένο σούπερ μάρκετ βρέθηκαν πεταγμένα τα δύο συρτάρια της ταμιακής μηχανής. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων οι οποίοι τα περισυνελλέξαν προκειμένου να εξεταστούν από τη σήμανση για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Να θυμίσουμε πως οι έρευνες για τυχόν διάρρηξη ξεκίνησαν αφού βρέθηκε η ταμιακή μηχανή, άθικτη, εκτός του κτιρίου και ενώ τα δύο συρτάρια αυτής έλειπαν.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή περιπλέκει τις έρευνες καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί πως ξεκίνησε η φωτιά, αν ήταν εμπρησμός ή αν ήταν τυχαίο γεγονός. Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ωστόσο η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το καταγραφικό.

Έρευνες διεξάγουν από κοινού άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button