Ζευγάρι πόζαρε με το πιο δηλητηριώδες φίδι στον κόσμο

 

3388A1858443CBD48EC597D603EBC6F6


Ταξιδεύουν αναζητώντας επικίνδυνα ζώα ανά τον κόσμο

Αυτό το φίδι είναι το πιο δηλητηριώδες που υπάρχει στον κόσμο.

Κι ενώ πολλοί ανατριχιάζουν και μόνο βλέποντας τις φωτογραφίες, ένα ζευγάρι από την Αφρική όχι μόνο δε φοβάται, αλλά επιδιώκει να συναντά στα ταξίδια του τους πιο επικίνδυνους εκπροσώπους της άγριας φύσης!

Ο Forrest Galante και η φίλη του Jessica Evans ταξίδεψαν στο Νότιο Ειρηνικό και την Ινδονησία, αναζητώντας τα πιο όμορφα και πιο επικίνδυνα ζώα που ζουν στην περιοχή.

Όπως το συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι, το δηλητήριο του οποίου είναι δέκα φορές πιο ισχυρό από αυτό της κόμπρας και θεωρείται ως το πιο τοξικό σε όλον τον κόσμο.

Το νεαρό ζευγάρι εντόπισε το δηλητηριώδες φίδι ενώ έκαναν υποβρύχιο ψάρεμα, προσπαθώντας να πιάσουν κάτι για… το δείπνο τους, σε ένα απομονωμένο νησάκι του νησιωτικού συμπλέγματος Vava’u.

«Δε μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία (!) να πάει χαμένη, όταν αντίκρισα αυτό το πανέμορφο θαλάσσιο φίδι. Βούτηξα πολλές φορές και κατάφερα να το βγάλω από το κοράλλι στο οποίο είχε καταφύγει για να κρυφτεί, χωρίς να με δαγκώσει. Αυτή είναι η δική μου φύση… όταν βλέπω κάτι καινούριο και ασυνήθιστο, το πρώτο μου ένστικτο είναι να το πιάσω και να το δω από κοντά» είπε ο ατρόμητος νεαρός.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είχε την ευκαιρία να εντοπίσει και να μελετήσει 14 διαφορετικά είδη άγριων ζώων μέσα σε ένα απόγευμα στην Ινδονησία.

Αυτό θα πει ταξίδι-περιπέτεια!