Αυτή η φωτογραφία θα σας πείσει ότι το μαύρισμα δεν είναι το παν

 

nos1


Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο κάθε χρόνο καθώς κάνουν ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό ή εντατικό σολάριουμ, προκειμένου να αποκτήσουν το επιθυμητό μαύρισμα. Κάτι όμως που μπορεί να τους προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.

Η Tawny Willoughby, μια 27χρονη νοσοκόμα από την Αλαμπάμα, θέλησε να προειδοποιήσει το κόσμο για τα ολέθρια αποτελέσματα του σολάριουμ και το έκανε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Facebook γράφοντας:» Έτσι μπορεί να δείχνει η θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. Φοράτε αντηλιακό και σπρέι μαυρίσματος. Έχετε μόνο ένα δέρμα και πρέπει να το φροντίζετε. Μάθετε από τα λάθη άλλων ανθρώπων».

Η 27χρονη νοσοκόμα είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος στα 21 της ενώ έκτοτε έχει διαγνωστεί άλλες πέντε φορές. Τώρα επισκέπτεται τον δερματολόγο της δύο φορές το χρόνο και κάνει μια εξαντλητική θεραπεία.

Στην ανάρτηση της στο Facebook εξηγεί ότι στο γυμνάσιο συνήθιζε να κάνε σολάριουμ, τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα γιατί το μαύρισμα της έφευγε αρκετά γρήγορα.

Μετά από αρκετά χρόνια με θεραπείες η Willoughby θέλει να προειδοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για τους κίνδυνους που έχει η έκθεση τους στον ήλιο χωρίς να φοράνε αντηλιακό.

Επιπλέον, παροτρύνει τους πάντες να εξεταστούν αν δουν κάτι περίεργο στο δέρμα τους.

»Είναι η τέλεια στιγμή για να προμηθευτείτε με αντηλιακό για το καλοκαίρι. Μοιραστείτε αυτή τη φωτογραφία γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος χρειάζεται να τη δει», καταλήγει η ανάρτηση της 27χρονης.

Πηγή:i100.independent.co.uk