Η αφράτη που έγινε καλλονή για να παντρευτεί – Μια απίστευτη μεταμόρφωση

 

afrati-708


Η εκπαιδευόμενη μαία από τη βόρεια Ουαλία ήταν τόσο δυσαρεστημένη με την εμφάνισή της που από ένα σημείο και μετά δεν άντεχε να κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Τα προβλήματα με το βάρος της 31χρονης μητέρας ενός παιδιού άρχισαν ενώ φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. «Έφτασα τα 90 κιλά και δεν άντεχα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Η υγεία μου κινδύνευε ενώ ήμουν κακό πρότυπο και για την κόρη μου Molly».
Ήταν τόσο δυστυχισμένη με το βάρος της που αρνήθηκε να παντρευτεί τον σύντροφό της. «Δεν άντεχα να κοιτάζω το πώς είχα γίνει. Κάθε φωτογραφία μου ήταν τόσο κακή που τις διέγραψα. Ένιωσα ταπεινωμένη παρόλο που ήξερα ότι είχε δίκιο. Ένα σχόλιο με θύμωσε και αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου».


Ανέλαβε έτσι δράση και γράφτηκε σε μια τοπική λέσχη αδυνατίσματος με τον 30χρονο σύντροφό της Stephen.Σε 10 μήνες έχασε 25,5 κιλά αλλά κάποια στιγμή η απώλεια βάρους της επιβραδύνθηκε και για αυτό εντάχθηκε στο DW Fitness Club.
Αυτό τη βοήθησε με την απώλεια βάρους, με αποτέλεσμα τον Αύγουστο του 2012 να έχει χάσει συνολικά 38 κιλά.

«Ο Stephen μου έκανε πρόταση γάμου και είπα τελικά ναι γνωρίζοντας ότι δεν θα είμαι μια «χοντρή νύφη».
Το γυμναστήριο από τότε έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. «Μεταμόρφωσα δύο φορές το σώμα μου από παχύσαρκο σε υγιές και από υγιές σε αθλητικό. Η υγεία μου βελτιώθηκε και δεν μισώ πλέον το πρόσωπο που έβλεπα στον καθρέφτη».