Κακίες ξένων στο Twitter για την Ελλάδα στη Eurovision: Δεν έχουν χρήματα ούτε για φερμουάρ στο φόρεμα

 

kyriakou708


Σε χαρά του χρήστη των social media έχει εξελιχθεί η Eurovision τα τελευταία χρόνια. Και βέβαια, από τα φαρμακερά σχόλια των ξένων δεν γλίτωσε ούτε η ελληνική παρουσία στο διαγωνισμό.

Η οικονομική κρίση στη χώρα έδωσε έμπνευση σε αρκετές… κακίες, βασισμένες βέβαια στην πραγματικότητα, καθώς αρκετοί αναρωτιούνταν τι θα συνέβαινε αν η Ελλάδα κέρδιζε τη Eurovision και θα ήταν υποχρεωμένη να φιλοξενήσει το διαγωνισμό την επόμενη χρονιά.

«Ακολουθεί η Ελλάδα με το τραγούδι: Σας παρακαλούμε, μην μας ψηφίσετε, δεν μπορούμε να καλύψουμε τη διοργάνωση», ήταν ένα από αυτά τα σχόλια, αν και υπήρχαν κάποια με μεγαλύτερη δόση κακίας, όπως το «Θέλω να κερδίσει η Ελλάδα ώστε να πάθουν τεράστιο πανικό γιατί θα πρέπει να το διοργανώσουν».

Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που σχολίαζαν μέσω της Eurovision τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, όπως εκείνος που έγραψε στο Twitter ότι «Αν η Ελλάδα κερδίσει είμαι σίγουρη ότι η Γερμανία θα πληρώσει για να φιλοξενήσει το διαγωνισμό», όπως και «Ας ψηφίσουμε όλοι την Ελλάδα, πάντα αναρωτιόμουν πώς θα είναι ένας διαγωνισμός στο Βερολίνο».

Εννοείται πως από τους χρήστες του Twitter δεν ξέφυγε ούτε το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα της Μαρίας Ελενας Κυριάκου. «Είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε φερμουάρ», έγραψε κάποιος. «Δεν έχουν αρκετά χρήματα ούτε για να τελειώσουν το ράψιμο του φορέματος», σχολίασε άλλος, ενώ υπήρξε και η απορία «Ποιος πλήρωσε το φόρεμα;».