Μοιράζουν 100 εκατ. στα δικαστήρια ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του [εικόνες]A

 

gere708


Ξανά στα δικαστήρια βρέθηκαν ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η εν διαστάσει σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Κάρεϊ Λόουελ, προκειμένου αυτή τη φορά να μοιράσουν την περιουσία τους, η οποία ξεπερνάει τα 100 εκατ. δολάρια.

Η μοιρασιά της περιουσίας ακολούθησε την επίλυση της διαφοράς που είχαν για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους. Ο 66χρονος Γκιρ και η 54χρονη Λόουελ, που παντρεύτηκαν πριν από 12 χρόνια, συμφώνησαν να διευθετήσουν το θέμα του διαζυγίου τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες.


Ο Ρίτσαρντ Γκιρ εμφανίστηκε στο δικαστήριο πολύ ήρεμος αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την προηγούμενη που ήταν εκνευρισμένος και είχε σπρώξει έναν φωτορεπόρτερ. Πριν από την συνάντηση με τον δικαστή, ο Γκιρ και η Λόουελ είχαν μια φιλική, μεταξύ τους, συνομιλία, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα όσο περίμεναν να τους καλέσει ο δικαστής, οι δυο τους αφοσιώθηκαν στο να διαβάζουν τους New York Times. Η Λόουελ προτίμησε ένα άρθρο για την αυτοκτονία μιας κρατούμενης στη Νότια Ντακότα.


Αλλά και ο Γκιρ ήταν τόσο απορροφημένος με την ανάγνωση της εφημερίδας, που δεν άκουσε τον δικαστή να τον καλεί επανειλημμένα, προκειμένου να ξεκινήσει η συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση διήρκησε περίπου μισή ώρα και έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κατά την αποχώρηση της ηθοποιού από το δικαστήριο, της επιτράπηκε να φωτογραφίσει την τοιχογραφία που βρίσκεται στη ροτόντα του πρώτου ορόφου -αν και οι φωτογραφίες απαγορεύονται εντός του κτιρίου.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε ή είχε σχέση με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Εδώ με την Σίντι Κρόφορντ:

Και με την Padma Lakshmi: