Ο Μακρόπουλος αποκαλεί τους Έλληνες «τεμπέληδες» σε αλβανικό κανάλι

 

nikos-makropoulos-570-800x499


Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι σίγουρο ότι δεν είναι άνθρωπος που θέλει να προκαλεί. Από χθες όμως, έγινε ένας «χαμός» μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με δηλώσεις που έκανε πέρσι το Φεβρουάριο, σε τηλεοπτική εκπομπή σταθμού της Αλβανίας.

Όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη μέχρι που κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα από τον παρουσιαστή στον τραγουδιστή, για το αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)»,  είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συνεχίστηκε η συζήτηση με το εξής διάλογο:

Το πιστεύετε αυτό;

Ναι το πιστεύω.

Το καφεδάκι, το φραπεδάκι…

Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο. Μα γι αυτό και την πληρώσαμε.

Οι δηλώσεις αυτές του τραγουδιστή έχουν συζητηθεί ήδη και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Βόρεια Ελλάδα, τον τόπο καταγωγής του. Στα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας μάλιστα, του ασκείται πολύ σκληρή κριτική τόσο από τους παραγωγούς όσο και από τον απλό κόσμο που παίρνει τηλέφωνο στις εκπομπές.