Ο μυστικός γάμος της Ελενας Παπαρίζου στη Σουηδία -Ολες οι λεπτομέρειες

 

paparizou-708


Και ξαφνικά, φούντωσαν οι φήμες που θέλουν την Ελενα Παπαρίζου να παντρεύτηκε μυστικά στη Σουηδία πριν από λίγες ημέρς τον καλό της, Ανδρέα Καψάλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στη Σουηδία και ασχολείται με τη διεθνή της καριέρα. Στο πλευρό της, αν και πηγαινοέρχεται συχνά στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων βρίσκεται ο καλός της, Ανδρέας Καψάλης.

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε λόγω του ότι ο αδελφός του Ανδρέα Καψάλη δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συζύγου του. Παπαρίζου και Καψάλης, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao, πριν φύγει το 2014 αντάλλαξαν όρκους αίωνιας πίστης και αγάπης σε δημαρχείο της Σουηδία, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η τελετή ήταν κλειστή, αφού σε αυτή έδωσαν το παρόν μόνο λίγοι συγγενείς της τραγουδίστριας που μένουν μόνιμα εκεί και κάποιοι φίλοι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι σε παλαιότερες εμφανίσεις του