Ο Τζόνι Ντέπ, κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση!

 

depp_madata_362335629


 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζόνι Ντέπ, κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση! Ο λόγος; Τα σκυλιά του! Τα οποία μετέφερε παράνομα στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την Guardian, ο ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την εποχή πραγματοποιεί γυρίσματα για την ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια», βρέθηκε στις αρχές του μήνα στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν μετέφερε με το ιδιωτικό του τζετ τα δύο αγαπημένα του τεριέ, τα οποία ωστόσο δεν δήλωσε στις αρχές, παραβιάζοντας έτσι τους νόμους που ισχύουν στη χώρα για την καραντίνα.

Στις 25 Μαΐου, επιτροπή της αυστραλιανής Γερουσίας ανακοίνωσε ότι αν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια, ο Ντεπ κινδυνεύει με ποινή έως και δεκαετούς κάθειρξης ή με πρόστιμο μέχρι και 243.200 ευρώ. Επίσης, με έως και δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους του ηθοποιού, για τον ρόλο του στην υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν «πολύ σοβαρή» την υπόθεση.

Το ζήτημα προέκυψε όταν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Ντεπ να πηγαίνει τους σκύλους του στον τοπικό κτηνίατρο για καλλωπισμό και οι αρχές προειδοποίησαν ότι τα δύο τεριέ θα θανατώνονταν αν δεν επέστρεφαν στις ΗΠΑ μέσα σε δύο μέρες.

Η σύζυγος του Ντεπ,  Άμπερ Χερντ, επέστρεψε στην Καλιφόρνια με τα δύο σκυλιά, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός εγκατέλειψε τα γυρίσματα της ταινίας κι έφυγε κι εκείνος για τις ΗΠΑ, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο ατζέντης του.