Πως μια όμορφη και σέξι φωτογραφία μπορεί να εξασφαλίσει ραντεβού [εικόνες]

 

4dba990084b261359f5a4e386c7ba62f


Αν είστε από τους ανθρώπους που σπαταλούν το χρόνο τους να βγάλουν μια σέξι και άψογη φωτογραφία μια έρευνα έρχεται να σας αποκαλύψει πως είστε από εκείναι τα άτομα που μπορούν εύκολα να βγουν ραντεβού.

Η έρευνα έδειξε πως αν και οι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τις γυναίκες που έχουν έντονο μακιγιάζ στις φωτογραφίες, τις θεωρούν λιγότερο αξιόπιστες. Παρόλα αυτά, αν και πιστεύουν πως δεν υπάρχει αξιοπιστία, προτιμούν να βγουν μαζί τους ραντεβού, αντί με μια κοπέλα που βάφεται λιγότερο.

Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά εμφανίζονται λίγο αφελείς και δείχνουν να πιστεύουν πως οι πιο περιποιημένοι άνδρες είναι ελκυστικοί και αξιόπιστοι.

Στην έρευνα «Too Hot to Trust» που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, δόθηκαν στους συμμετέχοντες ωραιοποιημένες και μη εικόνες ανδρών και γυναικών για να παρατηρήσουν τις αντιδράσεις τους.

Οταν πρόκειται για on line ραντεβού η εμφάνιση παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι άκρως σημαντική.

«Το εύρημα αυτό υποδηλώνει ότι ακόμα και όταν οι άνθρωποι υποψιάζονται ότι μια γυναίκα μπορεί να μην μοιάζει ακριβώς όπως κάνει στην εικόνα του προφίλ της, που είναι πρόθυμοι να κανονίσουν να βγουν μαζί της», ανέφερε ο ερευνητής McGloin.

«Στο δείγμα μας, η έλξη φαίνεται πως είναι πιο σημαντική από την εμπιστοσύνη».