Στα μπουζούκια με το νέο, καυτό αμόρε ο «Λε-Πα» -Πήγε την Σταρ πρώτο τραπέζι πίστα [εικόνες]

 

pantazis708


Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, τις προάλλες βρέθηκαν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και τη νέα του αγαπημένη, το μοντέλο Χριστιάνα Καρνέζη, ετών 22.

Ο φωτογραφικός φακός τούς «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές, χαμογελαστούς και ευτυχισμένους, με τη Χριστιάνα να έχει γείρει στον ώμο του «Λε-Πα» και να απολαμβάνει τη στιγμή. Κάποια στιγμή, δε, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια του, με την αγαπημένη του πάντα στο πλευρό του.

Για τη Χριστιάνα Καρνέζη διαβάζουμε στο βιογραφικό της, στο προσωπικό της σάιτ (απ’ όπου και οι φωτογραφίες της): «Η Χριστιάνα αναδείχτηκε Miss Casino Rio τον Μάρτιο του 2013 και Β’ Star Πελοπόννησος το Σεπτέμβριο του 2013. Αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου 2014, της δόθηκε ο τίτλος και το στέμμα της Star Πελοπόννησος, όπως προβλέπεται, λόγο της μη τήρησης του συμβολαίου και των όρων αυτού της προκατόχου της.
Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και τη Μάνη. Έχει σπουδάσει πληροφορική και μιλάει δυο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά, ενώ τις ελεύθερες ώρες της βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει στο γυμναστήριο και αν μείνει χρόνος, προτιμά να ακούει κλασική μουσική ή να διαβάζει. Είναι μόλις 22 ετών, με ύψος 1,75 μ. και αναλογίες 90-61-90».