Άγγιξε το πρόσωπο του αδελφού της στο σώμα ενός άλλου ανθρώπου

 

metamosxeusi_2_293408168


 

Το δώρο της ζωής είναι πραγματικά ανεκτίμητο και πολλοί θα θέλαμε η πορεία της να είναι μία ευθεία, αλλά η ζωή έχει ανηφόρες,κατηφόρες και στροφές. Υπάρχουν στάσεις, παύσεις, πτώσεις αλλά και σημεία εκκίνησης και νέων ξεκινημάτων. Αυτό το τελευταίο ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Rebekah Aversano και του Richard Norris, δύο ανθρώπων που τους ενώνει ένα πρόσωπο με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος αδερφός της Rebekah, Joshua, σκοτώθηκε πριν από 3 χρόνια όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει το πρόσωπό του για να γίνει μια πρωτοποριακή μεταμόσχευση προσώπου. Λήπτης εκείνης της μεταμόσχευσης ήταν ο 39χρονος Richard, ο οποίος το 1997, όταν ήταν 22 χρόνων είχε ένα σοβαρό ατύχημα με όπλο και είχε καταστραφεί το πρόσωπό του.

Τον Μάρτιο του 2012 οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο του Μέριλαντ έφεραν με επιτυχία εις πέρας την μεταμόσχευση ολόκληρου του προσώπου από το σώμα του νεκρού Joshua σε εκείνο του Richard.

Τέλος, πριν από μερικές μέρες ήρθε η στιγμή που η Rebekah συναντήθηκε μαζί του και μέσα σε μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα άγγιξε και πάλι το πρόσωπο “του αδερφού της”. Μόνο που ανήκε σε κάποιον άλλο, πλέον.

Δείτε το βίντεο:

enikos