ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Κυπαρισσία

Ζευγάρι προσέγγισε ηλικιωμένη

Ενα ακόμα περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της παραπλάνησης.

Σύμφωνα με συγγενικό της πρόσωπο άγνωστος καλοντυμένος άνδρας βγήκε από όχημα που έχει παρκάρει, παρέα με μια γυναίκα, ώστε να ξεγελάσουν την 77χρονη ηλικιωμένη. Το κόλπο αυτή την φορά ήταν ότι ένα πολύ κοντινό της οικογενειακό πρόσωπο κέρδισε ενα σημαντικό ποσό κι έπρεπε να δώσει κάποια χρήματα για την έκδοση της επιταγής. Η ίδια δεν είχε διαθέσιμα χρήματα, ούτε και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, όμως, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε και της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο, το σταυρό και το ρολόι που φορούσε.  Αφού κατάφερε να της αποσπάσει ό,τι μπόρεσε, ο άγνωστος έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η άτυχη ηλικιωμένη ενημέρωσε συγγενικά της πρόσωπα τα οποία μόλις διαπίστωσαν ότι εξαπατήθηκε πήγαν στο Α.Τ. Τριφυλίας ώστε να καταγγείλουν στις αρχές το γεγονός.

Θυμίζουμε ότι οι πολίτες που έχουν κοντινά τους πρόσωπα ηλικιωμένους καλό θα είναι να τους ενημερώνουν και να μην επικοινωνούν παρά μόνο με οικείους τους όταν συμβεί οτιδήποτε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button