Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Άγρια συμπλοκή τσιγγάνων στην παραλία της Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)

 

tsiganoi


Κόσμος έτρεχε πανικόβλητος μόλις ακούστηκε ότι έχει βγει όπλο

Σκηνές τρόμου κυριάρχησαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ναυαρίνου όταν δύο οικογένειες τσιγγάνων πιάστηκαν στα χέρια.
Ειδικότερα η πρώτη συμπλοκή ξεκίνησε βόρεια της οδού Ναυαρίνου, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου όπου νεαροί τσιγγάνοι πιάστηκαν στα χέρια.
Τότε στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος που προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.
Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε ένα ασθενοφόρο που επιχείρησε ανάβοντας τους φάρους του, να ηρεμήσει τις δύο πλευρές, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Στη συνέχεια οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν στο νότιο τμήμα του δρόμου, ενώ εκείνη τη στιγμή από στόμα σε στόμα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι τσιγγάνοι έχουν στα χέρια τους όπλο.
Όπως ήταν λογικό ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να τρέχει για να κρυφτεί, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που καλούσαν την Αστυνομία.
Όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο πολύ έδειχναν τα πράγματα να ξεφεύγουν με τα γυναικόπαιδα των τσιγγάνων να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται μεταξύ τους.
Έπειτα από λίγη ώρα στο σημείο έφθασαν περιπολικά του Λιμενικού αλλά και της Αστυνομίας που για ώρα προσπαθούσαν να μάθουν τι έχει συμβεί, ενώ ξεκίνησαν να ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή για να εντοπιστεί το όπλο που έλεγαν οι μάρτυρες.
Τελικά μετά από αρκετή ώρα και πολλές συζητήσεις οι τσιγγάνοι αποχώρησαν από το σημείο, ενώ όπως στους αστυνομικούς είπαν όλα ξεκίνησαν από οικογενειακές διαφορές, τέλος να σημειωθεί ότι επαγγελματίες της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο σημείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button