Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στο Αίγιο: 17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα έναν άνδρα και κατέγραφε τη δολοφονία σε βίντεο

Με βαριοπούλα σκότωσε ένας 17χρονος έναν 31χρονο άνδρα στο Αίγιο. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο ανήλικος κατέγραψε και βίντεο με την πράξη του.

Ο 17χρονος συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Χθες το βράδυ ο δράστης μετέβη σε τροχόσπιτο σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών, όπου διέμενε 31χρονος αλλοδαπός κρατώντας μια βαριοπούλα καταφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του, όπου επιχείρησε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση του εγκλήματος, ενώ πέταξε την βαριοπούλα, σε παρακείμενο χώρο με χόρτα και βάτα.

Ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του, ενώ ως αιτία που μετέβη στο τροχόσπιτο, φέρεται να είναι ότι είχε δανείσει τμηματικά στον θανόντα το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ, το οποίο παρά τις οχλήσεις του, δεν του το είχε επιστρέψει.

Από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης αλλά και η βαριοπούλα. Ο 17χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο είχε καταγράψει σε βίντεο μέρος της δολοφονικής του πράξης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button