Lifestyle

Άλκις Δαυίδ: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 300.000 δολάρια – Ποιος είναι ο Ελληνοκύπριος κροίσος που απασχολεί με τα σκάνδαλά του

Η αμύθητη περιουσία του, η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και η πολυτελής βίλα στις Σπέτσες

Βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για μια ακόμη φορά, στην προκειμένη περίπτωση όμως χωρίς να το προκαλέσει ο ίδιος.

Ο Άλκης Δαυίδ, τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας συνελήφθη μαζί με τον δισεκατομμυριούχο συνεργάτη του μετά την προσγείωσή τους στον Άγιο Χριστόφορο (Saint Kitts) της Καραϊβικής με ιδιωτικό τζετ επειδή μετέφεραν κάνναβη αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως ανέφερε η «Daily Mail» ο 50χρονος «Mr Coca Cola» μαζί με τον συνεργάτη του Τσέις Έργκεντ μετέφεραν στο αεροπλάνο περίπου 5.000 φυτά κάνναβης, στο πλαίσιο του σχεδίου τους να ανοίξουν νόμιμες επιχειρήσεις κάνναβης στην περιοχή, αλλά συνελήφθησαν μαζί με τον ηθοποιό Τζόναθαν Ρις Μέγιερς που τους συνόδευε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο και κρατήθηκαν για περίπου οκτώ ώρες, προτού αφεθούν ελεύθεροι. Ο Άλκης Δαυίδ παρουσιάστηκε αργά χθες στο δικαστήριο του Saint Kitts το οποίο αποφάσισε ότι είναι ελεύθερος να φύγει από το νησιωτικό κρατίδιο αλλά θα πρέπει να επιστρέψει για τη δίκη που ορίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ως εγγύηση ορίστηκε το ποσό των 300,000 δολαρίων.

O ίδιος ο Δαυίδ ανέβασε βίντεο στο Instagram με την αναχώρηση του από το St. Kitss αποχαιρετώντας τα νησιά και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες δηλώνοντας αποφασισμένος να ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Ποιος είναι όμως ο Ελληνοκύπριος κροίσος που απασχολεί πολύ συχνά τα Μέσα Ενημέρωσης; Ο γιος του Ανδρέα Δαβίδ είναι ένας από τους 1.000 πλουσιότερους ανθρώπους του βρετανικού λόμπι με τη συνολική περιουσία του να αγγίζει το 1,5 δισ. αγγλικές λίρες,

Πριν από χρόνια δημιούργησε το διαδικτυακό κανάλι FilmOn, που αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 150 εκατομμύρια θαυμαστές στις ΗΠΑ. Επιπλέον, διαθέτει σημαντικό επιχειρηματικό μερίδιο του δημοφιλούς αναψυκτικού Coca Cola σε περίπου 28 χώρες.

Η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και η τεράστια αποζημίωση

Όσοι έχουν ακουστά τον Αλκη Δαυίδ, για πολλούς Mr. Coca Cola, αυτή δεν είναι η πρώτη περιπέτεια. Η πολυτελής ζωή, τα χλιδάτα πάρτι, τα αυτοκίνητα εκατομμυρίων και η ανάγκη για αυτοπροβολή με κάθε ευκαιρία τον έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε σκάνδαλα.

Με τελευταίο μάλιστα την μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στις αρχές του μήνα. Ο Ελληνοκύπριος κροίσος θα έπρεπε να πληρώσει, σύμφωνα με το αμερικάνικο δικαστήριο, το ποσό των 11.000.000 δολάρια σε πρώην υπάλληλό του, που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε από την 42χρονη Τσέισιτι Τζόουνς μία ανύπαντρη μητέρα από την Καλιφορνία, ότι την απέλυσε αφού δεν αποδέχτηκε τις σεξουαλικές του προτάσεις.

Η Τζόουνς, λοιπόν, μαζί με μία συνάδελφό της μήνυσε τον Αλκη Δαυίδ τον Φεβρουάριο του 2017, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όσα βίωσε στο εργασιακό της περιβάλλον.

Ο Δαυίδ αρνούνταν πως παρενοχλούσε την Τζόουνς, τονίζοντας πως είναι «αποκρουστική». Στο τέλος όμως αναγκάστηκε να δώσει την τεράστια αποζημίωση που εκδίκασε το δικαστήριο.

Η περιουσία του υπολογίζεται στα 1,7 δις. δολάρια καθώς η οικογένειά του έχει επιχειρήσεις στον κλάδο λιανικής, εμφιάλωσης, ακινήτων, αλλά και στη ναυτιλία.

Άτακτος στην προσωπική του ζωή ο Άλκης Δαυίδ έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει τρεις φορές και έχει τρεις γιους, ενώ η τελευταία του σύζυγος είχε απασχολήσει πολύ καθώς το μοντέλο δεν σταματούσε ποτέ να επιδεικνύει τον πλούτο του πρώην συζύγου της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button