Ελλάδα

Άμφισσα: Ένταση μετά την κηδεία της 13χρονης. Πρώτη σύλληψη για τη δολοφονία

Η κηδεία της 13χρονης Γιαννούλας στην Άμφισσα ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00, ωστόσο ξεκίνησε νωρίτερα, στις 10.15. Συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού πραγματοποίησαν πορεία κοντά στο νεκροταφείο και στη συνέχεια έφτασαν σε αυτό για να πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι.

Το παιδί που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα, που έριξε επιχειρηματίας στον καταυλισμό που ζούσε. Το κλίμα ήταν όπως αναμενόταν ιδιαίτερα φορτισμένο κατά τη διάρκεια της κηδείας. Η μητέρα και οι στενοί συγγενείς της, ζητούσαν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη που διαφεύγει.

Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η εθνική οδός Άμφισσας- Λαμίας στο ύψος του ΒΙΟΠΑ της Άμφισσας. Συγγενείς και φίλοι της 13χρονης ρομά την συνόδευσαν πριν λίγη ώρα στην τελευταία της κατοικία, ενώ κάποιοι εξ αυτών ζητώντας την απονομή δικαιοσύνης και τη σύλληψη του δράση, που ακόμα διαφεύγει των αρχών, έκλεισαν το δρόμο βάζοντας φωτιά σε λάστιχα αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ έχουν διακόψει και την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονται τα γεγονότα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, αναφορικά με την υπόθεση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Άμφισσα, ένας 40χρονος αλλοδαπός, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης. Η εξέλιξη προέκυψε καθώς συγγενείς της άτυχου παιδιού τον υπέδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ως συνοδηγό του οχήματος του φερόμενου ως δράστη λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του επιχειρηματία από την Άμφισσα που κατηγορείται πως σκότωσε το 13χρονο κορίτσι σε καταυλισμό της περιοχής.

Παρούσα στην άγρια δολοφονία του κοριτσιού ήταν η ίδια της η μητέρα που είδε τον καταζητούμενο να πυροβολεί με μια καραμπίνα και να σκοτώνει την 13χρονη Γιαννούλα.

Από εκείνη τη στιγμή ο δράστης αναζητείται ενώ οι αρχές έχουν απομακρύνει την οικογένεια του από την πόλη καθώς φοβούνται αντίποινα από τους Ρομά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button