Κόσμος

Άνθρωπος που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή λέει ότι βρέθηκε στο «ειρηνικό πνευματικό βασίλειο»

Ένας άνδρας που πέθανε πριν επανέλθει στη ζωή λέει ότι δεν πηγαίνεις απλώς προς το φως – όπως προτείνουν τόσες πολλές δημοφιλείς ερμηνείες του θανάτου – αλλά πηγαίνεις σε ένα «ειρηνικό πνευματικό βασίλειο».

Ο 55χρονος Kevin Hill πάσχει από μια σπάνια και σοβαρή πάθηση που ονομάζεται ασβεστιοφιλία, κατά την οποία το ασβέστιο συσσωρεύεται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία και σε λιπώδη και δερματικό ιστό.

Τα πραγματικά σοβαρά προβλήματά του ξεκίνησαν όταν το νεκρό δέρμα -που προκλήθηκε από φουσκάλες- άρχισε να τρώει το ζωντανό δέρμα του, αφήνοντάς τον σε αγωνία.

Τελικά, αιμορραγούσε και έχασε πέντε λίτρα αίματος, με αποτέλεσμα να σταματήσει η καρδιά του πριν οι γιατροί τον επαναφέρουν στη συνέχεια.
Όσο βίαιο και φρικτό κι αν ακούγεται αυτό, ο Kevin λέει ότι η εμπειρία του θανάτου του ήταν στην πραγματικότητα ειρηνική και είχε πλήρη επίγνωση ότι είχε πεθάνει.

Στο τέλος, οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ονομάζοντάς τον «άνθρωπο-θαύμα».

Ο συγγραφέας από το Derbyshire, δήλωσε: «Δεν κοίταζα το σώμα μου, αλλά ήμουν ξεχωριστός από το σώμα μου. Ήταν σαν να βρισκόμουν στη σφαίρα του πνεύματος – είχα συνείδηση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη. Ήμουν σε ένα ειρηνικό βασίλειο Ήξερα ότι αιμορραγούσα. Ήξερα ότι ήταν σοβαρό. Το προσωπικό συνέχισε να μπαίνει και να βγαίνει για να σταματήσει την αιμορραγία».

Τότε, βρέθηκε να στέκεται ακριβώς δίπλα στο σώμα του και να παρακολουθεί το ιατρικό προσωπικό να σπεύδει να του σώσει τη ζωή.

Συνέχισε: «Ήξερα ότι είχα πεθάνει. Ήμουν χωριστά από το σώμα μου. Τότε απλά κοιμήθηκα και ξύπνησα, ζωντανός και η αιμορραγία είχε σταματήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button