Κόσμος

Άρον-άρον εγκατέλειψαν οι Αμερικανοί τη βάση της Μανμπίζ – Άφησαν ακόμα και… μισοτελειωμένα γεύματα! (Photos/Video)

Oι κάμερες τηλεοπτικών συνεργείων μπήκαν στην αμερικανική βάση στην πόλη Μανμπίζ που εγκαταλείφθηκε άρον άρον από τα στρατεύματα των ΗΠΑ και κατέγραψαν εικόνες που αποκαλύπτουν ένταση και πανικό!

Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο του ρωσικού καναλιού RT, οι Αμερικανοί στρατιώτες παράτησαν τα πάντα καθώς όπως φαίνεται έφυγαν από τη βάση μέσα σε λίγες ώρες ξημερώματα Τρίτης. Δεν είναι τυχαίο ότι άφησαν πίσω τους όλες τις σκηνές αλλά ακόμα και ημιτελή γεύματα σε τραπέζια, προσωπικά αντικείμενα, γεμάτα μπουκάλια με νερό κ.α. Ο πιο ευαίσθητος εξοπλισμός, ωστόσο, φαίνεται να έχει αποσυναρμολογηθεί.

Η υποχώρηση ακολούθησε την απόφαση του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ να αποσύρει το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό ενόψει της τουρκικής επιχείρησης εναντίον των κουρδικών στρατιωτικών οργανώσεων.

Λίγο μετά την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων, ο Συριακός Αραβικός Στρατός του Μπασάρ αλ Άσαντ έσπευσε να καλύψει κενό που είχαν αφήσει. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι πολεμικές ανταποκριτές, καταγράφοντας σπάνιες εικόνες από στρατιωτική εγκατάσταση των Αμερικανών.

Κανείς δεν αφέθηκε να φυλάξει τη βάση εκτός από ένα προφανώς εγκαταλελειμμένο κουτάβι, που ήταν ιδιαίτερα… χαρούμενο που είδε και πάλι ανθρώπους….

Ένας Ρώσος δημοσιογράφος ανέβασε και δικό του βίντεο στο twitter όπου φαίνονται οι σκηνές των αμερικανικών στρατευμάτων απόλυτα εγκατελειμένες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button