Ελλάδα

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Σκότωσε τον 88χρονο πατέρα της με το μπαστούνι του

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του 88χρονου στην Καλλιθέα. Όπως αποκαλύφθηκε, τον ηλικιωμένο σκότωσε η ίδια του η κόρη χτυπώντας τον με το μπαστούνι του, και στην συνέχεια πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, λέγοντας πως βρήκε τον πατέρα της νεκρό, μάλλον από παθολογικά αίτια.

Το έγκλημα της 56χρονης αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας του Α/Τ Καλλιθέας. Όπως αποδείχθηκε, είχε συχνούς καυγάδες με τον 88χρονο πατέρα της, ο οποίος μάλιστα είχε κινητικά προβλήματα.

Οι καταθέσεις των γειτόνων «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Όπως κατέθεσαν οι γείτονες της οικογένειας, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας της οδού Λυκούργου οι καυγάδες ήταν συχνοί. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για ένα διάστημα, και όταν πια επέστρεψε στο σπίτι του, αυτοί οι καυγάδες έγιναν ακόμα συχνότεροι, συνοδευόμενοι και από βρισιές.

Οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να δεχθούν τους ισχυρισμούς της 56χρονης. Μιλώντας όμως με τους γείτονες κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα να εξετάσουν αρχικά τον ενήλικο γιο της κατηγορούμενης και στην συνέχεια την ίδια.

Πως περιγράφει την δολοφονία του πατέρα της

Αμφότεροι έπεσαν σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Καλλιθέας να πιέσουν την 56χρονη και να ομολογήσει το έγκλημα της.

“Τσακώθηκα με το πατέρα μου και αυτός με άρπαξε και προσπάθησε να με χτυπήσει. Αντιστάθηκα και τον έσπρωξα. Έπεσε, χτύπησε το κεφάλι του και έχασε τις αισθήσεις. Μέτα κατάλαβα πως είχε πεθάνει”, φέρεται να υποστήριξε στην ομολογία της η 56χρονη.

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως η κατηγορούμενη χτύπησε τον πατέρα της με το μπαστούνι του, καθώς διαπίστωσαν πως φέρει κηλίδες αίματος και μικρές φθορές. Για το λόγο αυτό το μπαστούνι έχει δοθεί στους ειδικούς των εργαστηρίων, προκειμένου να διερευνηθεί.

Τέλος η 56χρονη, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα, καθώς έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ελάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

newsit

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button