Τοπικά Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση της Ο.Ε. Τριφυλίας για τον Τεχνικό Σύμβουλο στο Βιολογικό Γαργαλιάνων

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Πέμπτη, στις 11 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας προκειμένου να ληφθεί απόφαση για παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το Υποέργο 5 της Πράξης «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων» με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος γα το έργο “Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων”» και ορισμό νέων καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής και αποσφράγισης-αξιολόγησης προσφορών.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται εκτάκτως καθώς πρέπει να έχει ενημερωθεί το σύστημα ΕΣΗΔΗΣ για τις νέες ημερομηνίες πριν τις 29-11-2022 (αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών).

Να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός σύμβουλος θα παρέχει τις υπηρεσίες του κατά την έναρξη της κατασκευής του έργου και τον έλεγχο των αρχικών μελετών από τον ανάδοχο της κατασκευής, αλλά και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button