ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

“Έλαμψε” με χιλιάδες κόσμο η “Λευκή Νύχτα” στην Κυπαρισσία [εικόνες – βίντεο]

«Βούλιαξε» η πόλη από χιλιάδες επισκέπτες μέχρι τα ξημερώματα

Η 6η «Λευκή Νύχτα» στην Κυπαρισσία κέρδισε για ακόμη μια φορά το «στοίχημα», ικανοποιώντας τον κόσμο που ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης για να διασκεδάσει και να ψωνίσει.

Η συμμετοχή, τόσο των κατοίκων όσο και επισκεπτών που βρίσκονται στην Τριφυλία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μεγάλη, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης σε ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές.

Η πόλη της Κυπαρισσίας φωτίστηκε, στολίστηκε και γιόρτασε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους δρόμους να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο και τα μαγαζιά να πλημμυρίζουν από πελάτες. Μουσικά σχήματα σε πολλές γωνιές και dj’s έδιναν τον ρυθμό της γιορτής, βιτρίνες στολισμένες, σε κάθε πόρτα καταστήματος κέρασμα για όλους, μεγάλες προσφορές και η πλατεία της πόλης να βουλιάζει καθώς δεν υπήρχε κενή καρέκλα μέχρι πολύ αργά.

Το «παρών» έδωσε και η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας που πέρασε από όλους τους δρόμους παίζοντας χαρούμενες μελωδίες, ενώ η γιορτή ξεκίνησε με πληθώρα πυροτεχνημάτων στην κεντρική πλατεία.

Από εκεί και πέρα κάθε γωνία του εμπορικού κέντρου της πόλης γέμισε με κόσμο που έκανε τις βόλτες του και τα ψώνια του, απολάμβανε τα κεράσματα που είχαν όλα τα καταστήματα και φυσικά διασκέδαζε με τις μουσικές που ήταν για όλες τις ηλικίες. Όσο για τα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης, γέμισαν ασφυκτικά και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση επισκέφθηκαν εκτός από τους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, της περιφέρειας Πελοποννήσου, υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές του Ιουλίου, συλλογικών οργάνων, ενώ άριστη ήταν η διοργάνωση με την αρωγή του Α.Τ. Τριφυλίας. Στην γιορτή ήρθαν τόσο ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης όσο και ο απερχόμενος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Τα χιλιάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button