Αθλητικά

Έμεινε Αργεντινή ο Τσάβες, «θρίλερ» με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

 

ImageHandler.ashx


Ο Αργεντινός, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν αργά το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά είναι αμφίβολο και το πότε θα επιστρέψει

Ενός κακού, μύρια έπονται και εξαίρεση από αυτόν τον «κανόνα», όπως φαίνεται δεν αποτελεί ούτε ο Παναθηναϊκός.

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο που φέρνει στο προσκήνιο και τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, ακόμα μία αρνητική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στο… παζλ, καθώς όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παγκάκης, ο Άντρες Τσάβες δεν επέστρεψε στην Αθήνα, παρά με την επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, ο οποίος είχε προϊδεάσει τους «πράσινους» για την επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM, ο Αργεντινός που αναμενόταν αργά το βράδυ στη χώρα μας, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης από την Αργεντινή δεν έχει καν προγραμματίσει την επιστροφή του στην Ελλάδα ούτε σήμερα, δείχνοντας την απροθυμία του να ταξιδέψει από το Μπουένος Άιρες.
Όπως είναι αναμενόμενο, στον Παναθηναϊκό επικρατεί εκνευρισμός από τη στάση του παίκτη, που πλέον απουσιάζει αδικαιολόγητα παραπάνω από μία εβδομάδα και όχι μόνο αυτό, αλλά με τη συμπεριφορά του δεν καθιστά ξεκάθαρη την ημερομηνία επιστροφής του.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο τον Αργεντινό φορ. Την ίδια ώρα ο Λατίνος συνεχίζει τις θεραπείες του και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο παίκτης θα αναλυθούν από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Αντρές Τσάβες και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικες για τις σχέσεις των δύο πλευρών. Η μη έγκαιρη επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα καθιστά όλο και πιο πιθανό το σενάριο της διακοπής συμβολαίου ή της καταγγελίας της σύμβασης, όσο παρατείνεται η απουσία του 26χρονου.

Την ίδια ώρα, η απείθαρχη στάση του Τσάβες αποτελεί μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με μόλις έναν επιθετικό, τον Γκιγέρμο Μολίνς, διότι ο Λουτσιάνο είναι εκτός λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί τον Σεπτέμβριο και τον Άλτμαν που είναι περισσότερο «ψευτοεννιάρι», παρά «καθαρός» σέντερ-φορ.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button