Κόσμος

Ένας 5χρονος ήρωας: Έσωσε την αδελφή του από το φλεγόμενο σπίτι τους και γύρισε για τον σκύλο

Ένας 5χρονος στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κατάφερε να σώσει την οικογένειά του όταν το σπίτι τους άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες.

Ειδικότερα, ο Noah Woods ξύπνησε ξαφνικά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, από τον καπνό στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη 2χρονη αδερφή του. Με ψυχραιμία, σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήρε την αδερφή του και την απομάκρυνε από το σπίτι, βγαίνοντας από το παράθυρο.

Ωστόσο, ο 5χρονος ήρωας δεν σταμάτησε εκεί. Αφού σιγουρεύτηκε για την ασφάλεια της μικρής, γύρισε πίσω και έσωσε και τον σκύλο τους!

Έπειτα, έτρεξε στο σπίτι του θείου του που μένει δίπλα, για να τον ειδοποιήσει και μαζί να σώσουν την υπόλοιπη οικογένεια. Όλοι τους κατάφεραν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο σπίτι εγκαίρως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi.

«Ασυνήθιστη πράξη για έναν 5χρονο»

Για την ηρωική του πράξη, η Πυροσβεστική θα βραβεύσει τον μικρό σαν επαγγελματία διασώστη.

«Έχουμε ξαναδεί παιδιά να ειδοποιούν τις οικογένειές τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, η περίπτωση αυτή, όπου ένας 5χρονος κατάφερε να είναι σε τέτοια εγρήγορση, είναι κάτι πραγματικά ασυνήθιστο» αναφέρει ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής στο CNNi.

Ο Noah θα γίνει επίτιμος πυροσβέστης, αλλά θα του απονεμηθεί και το βραβείο που λαμβάνουν οι επαγγελματίες διασώστες.

Πηγή: CNNi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button