Lifestyle

Ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα του «τρίτου προσώπου». Ο πολύ «βρετανικός τρόπος» αντιμετώπισης της απιστίας

H αποκάλυψη πως ο/η σύντροφό σας έχει παράλληλη σχέση θέτει αναμφίβολα σε δοκιμασία έναν γάμο αλλά αποτελεί και μια άσκηση ψυχραιμίας και τεστ ωριμότητας σε ό,τι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Άλλοι θα το παλέψουν μόνοι τους επιλέγοντας ίσως τη φυγή, άλλοι θα τα παλέψουν μέσα στο γάμο, κάποιοι θα τα βάλουν με τον/την σύντροφό τους και κάποιοι ή κάποιες θα βάλουν στο στόχαστρο το «τρίτο πρόσωπο».

Σε ό,τι αφορά τελευταία περίπτωση θα εστιάσουμε στην «βρετανική μέθοδο» αντιμετώπισης, όπως την κατέγραψε το Twitter.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα που έχουμε, κάποιος/κάποια στο Walthamstow στο Βόρειο Λονδίνο έκανε κάτι πολύ απλό. Έγραψε ένα μήνυμα στον υπολογιστή, το τύπωσε σε μια κόλλα τύπου A4 και το κόλλησε στο σπίτι που μένει «τρίτο πρόσωπο».

Στο σημείωμα έγραφε: «Aιμιλία Νο 36 (εννοεί τον αριθμό του διαμερίσματος)…σε παρακαλώ σταμάτα να κοιμάσαι με τον σύζυγό μου».

Απλά, ευγενικά και ξεκάθαρα.

 

Το σημείωμα, που είχε πέσει στο έδαφος, το είδε κάποιος περαστικός, το φωτογράφισε και (αφού έσβησε την διεύθυνση) τράβηξε μια φωτογραφία και ακολούθησε η ανάρτηση του Eddy Frankel στο Twitter.

Και επειδή μιλάμε για Βρετανούς που εκτός από το φημισμένο-αν και για κάποιους ακατανόητο-χιούμορ τους έχουν και ένα θέμα την ευγένεια, το σημείωμα αυτό εκτιμήθηκε δεόντως. Έτσι οι περισσότεροι έσπευσαν να σχολιάσουν ακριβώς πόσο ήρεμα, και πολιτισμένα διευθετήθηκε το θέμα. Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν πως αυτός είναι ξεκάθαρα ένας απόλυτα «βρετανικός τρόπος» αντιμετώπισης του ζητήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button