Γεύσεις

Ένα κόλπο για να μη χαλούν άδικα τα λεμόνια σας

Η κουζίνα μας κρύβει άπειρα μυστικά. Τα περισσότερα μας εξυπηρετούν σε μικροπράγματα αλλά υπάρχουν και κάποια πιο σημαντικά. Υπάρχουν λοιπόν έξυπνα κόλπα που θα σας διευκολύνουν μέσα στην κουζίνα.

Το να χαλάμε άδικα τα λεμόνια μας, δεν είναι και μικρό πράγμα. Θα έχει συμβεί σε όλους να θέλετε να χρησιμοποιήσετε λίγες σταγόνες από το λεμόνι και να το κόβετε στη μέση. Ύστερα από τη σύντομη χρήση το βάζετε στο ψυγείο, αλλά αυτό ξεραίνεται γρήγορα.

Υπάρχει ένα έυκολο κόλπο για να πάρετε τις λίγες σταγόνες που θέλετε, αλλά χωρίς να κόψετε το λεμόνι. Πάρτε ένα μεταλλικό καλαμάκι και τρυπήστε το φρούτο. Ύστερα πιέστε σε αυτό το σημείο ώστε να στάξουν οι σταγόνες.

Όταν το κάνετε αυτό, μπορείτε να ξαναβάλετε στο ψυγείο το λεμόνι και όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά, θα είναι ακόμα φρέσκο και δεν θα έχει ξεραθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button