Κόσμος

Ένα τραγικό δυστύχημα τον ανάγκασε να κάνει πλαστική, τώρα μοιάζει σαν ποπ σταρ

Ένας Βιετναμέζος έγινε διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις πλαστικής χειρουργικής που έκανε ώστε να μοιάζει με άνδρα σταρ της K-Pop μουσικής.

Η ιστορία της μεταμόρφωσης του Τράν Ντάγκ Ποχ Τσόνγκ ξεκίνησε το 2009, όταν, μετά από ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, έχασε τους γονείς του και αυτό πάλευε για τη ζωή του στη ΜΕΘ νοσοκομείου.

Ο νεαρός καταφέρνοντας να επιβιώσει γράφτηκε σε ένα φροντιστήριο για να μάθει την κινεζική γλώσσα, ώστε να μάθει κινέζικα και να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρει δουλειά. Στη συνέχεια, προσπάθησε να βρει μια εργασία μερικής απασχόλησης ωστόσο η εμφάνισή του ήταν τέτοια οι υποψήφιοι εργοδότες του δεν προχωρούσαν σε πρόσληψη.

Όταν προσπάθησε να βρει δουλειά ως χορευτής σε ένα δημοφιλές μπαρ της Σαγκάης και εκεί του αρνήθηκαν επειδή δεν είχε αρκετά όμορφο πρόσωπο.

Ο Τράν τελικά αρκέστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρος σε εστιατόριο, αλλά αμέσως άρχισε να εξοικονομεί χρήματα για να αλλάξει το πρόσωπο που είχε έχει αποδειχτεί εμπόδιο στο δρόμο των ονείρων του.

Το 2011, έκανε την πρώτη του πλαστική επέμβαση, επενδύοντας στη ρινοπλαστική για να μειώσει το μέγεθος της μύτης του. Έξι μήνες αργότερα, υποβλήθηκε σε άλλη χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά για να αλλάξει το σχήμα της μύτης του και να επιμηκύνει την άκρη της. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, έκανε αίτηση για δουλειά ως φωτομοντέλο σε καταστήματα μόδας και άρχισε να σχεδιάζει τις επόμενες αισθητικές επεμβάσεις του.

.
.
Instagram

Με τα χρόνια, ο νεαρός Βιετναμέζος αναμόρφωσε τα χείλη του, γέμισε το πηγούνι του, έκανε μια επέμβαση 12 ωρών για να χαμηλώσει τα ζυγωματικά του, έκοψε το σαγόνι του, αναμόρφωσε ξανά τη μύτη του και ουσιαστικά έγινε αγνώριστος στους ανθρώπους που τον γνώριζαν πριν δοκιμάσει την πλαστική χειρουργική.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φορές που ήμουν ξαπλωμένος στο χειρουργικό τραπέζι με το φως της χειρουργικής λάμπας στα μάτια, τη μυρωδιά του αντισηπτικού, του αναισθητικού, των επιδέσμων και το πρόσωπό μου πρησμένο και αγνώριστο», είπε ο Τράν στο DaNang24h. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πολλές πλαστικές επεμβάσεις μπορούν να σε κάνουν να «εθιστείς» σε αυτήν, αλλά, στην πραγματικότητα, κανείς δεν είναι εθισμένος στον πόνο. Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω ακριβώς πάνω στο χειρουργικό τραπέζι».

Όμως ο 29χρονος δεν άφησε ποτέ τον πόνο και την ταλαιπωρία των επαναλαμβανόμενων πλαστικών επεμβάσεων να σταθούν εμπόδιο στο όνειρό του να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του.

Σήμερα, ο Τράν Ντάγκ Ποχ Τσόνγκ όπου εργάζεται ως μοντέλο μόδας στη Σαγκάη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button