Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Έντονα παράπονα για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας – Δεν αναφέρονται πολλές εκδηλώσεις

 

main23


Λείπουν αρκετές εκδηλώσεις από το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2017.

Γίναμε δέκτες ρωτημάτων και παραπόνων – δυστυχώς όχι για πρώτη φορά – πώς στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας για το καλοκαίρι 2017, το οποίο αναρτήθηκε με σημαντική καθυστέρηση, δεν αναφέρονται πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις όπου λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας.

Γεγονός είναι πως τα προηγούμενα χρόνια μας είχε συνηθίσει ο δήμος Τριφυλίας στο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων να αναφέρονται όλες οι εκδηλώσεις των συλλόγων της Τριφυλίας, για όλες τις περιοχές και όχι μόνο για τις μεγάλες πόλεις της Τριφυλίας.

Ενδεικτικά σχόλια αναγνωστών αναφέρουν:

«Καλησπέρα!! Λείπουν και άλλες τοπικές εκδηλώσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν! Εκδηλώσεις που γίνονται χρονιά τώρα και αναφέρονται στον επίσημο κατάλογο κάθε καλοκαίρι!!! Φέτος γιατί δεν αναφέρονται»;

«…Γιατί δεν είναι όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου μέσα στο πρόγραμμα, ενώ έχουν δοθεί εδώ και μέρες οι εκδηλώσεις και ημερομηνίες από τους ενδιαφερομένους;;; Π.χ…<<Γιορτή μπάμιας Αρμενίων>>…μεγάλη εκδήλωση με διαφορά event ενσωματωμένα και κρατάει χρονιά αυτή η εκδήλωση, διόλου αδιάφορη (μάλιστα και πέρσι και προπέρσινά είχε αναρτηθεί…φέτος»;;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button