ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Έπαιξαν για τον Στράτο, τον Θανάση και τον μικρό Βασίλη, Τέλος Άγρας – Τσικλητήρας Πύλου [εικόνες]

 

Main


Φιλικό μνήμης σε έντονα φορτισμένο κλίμα, έδωσαν Τέλος Άγρας και Τσικλητήρας Πύλου.

Ο Τέλος Άγρας και ο Τσικλητήρας συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων στο καθιερωμένο παιχνίδι μνήμης για τους αδικοχαμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» Στράτο Δημητρακόπουλο, Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και τον μικρό Βασίλη Καυκή που έφυγαν άδικα και πρόωρα από την ζωή. Όμως, η μνήμη συγγενών, συμπαικτών, φίλων και ολόκληρου του αθλητικού κόσμου των Γαργαλιάνων και όχι μόνο, παραμένει άσβεστη.

Ήταν μια φορτισμένη ημέρα για όλους, με τις φωτογραφίες των παιδιών να βρίσκονται στο επίκεντρο.Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τσικλητήρας δεν συνάντησε, όπως ήταν φυσικό, δυσκολίες και επικράτησε με 3-0.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μπάμπης Πήλιος, ενώ σκόραρε και ο Ορέστης Σαχινάι του Χανδριναϊκού, ο οποίος δοκιμάζεται αυτές της ημέρες από τους Πυλιώτες.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνόπουλος με βοηθούς τους Καυκά, Μιχαλόπουλο.

Στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και ο πρωην αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Ιωάννης Αδρακτάς, ο οποίος είχε συμβάλει στην εγκατάσταση του ηλεκτροφοτισμού του γηπέδου των Γαργαλιάνων και ο τοπικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Ανδρώνης.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο για την ομάδα του Τσικλητήρα από τη διοίκηση του συλλόγου των Γαργαλιάνων.

 0

 

1

 

2

 

3.1

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

15

 

16

 

17

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button