Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Έρχονται 30 αστυνομικοί στις περιοχές της Μεσσήνης και των Φιλιατρών

Δείτε τι αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Λαμπρόπουλος και Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, “με 30 αστυνομικούς ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου”.
Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Μαντάς σημειώνει, “Οι αξιωματικοί και τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας θα στελεχώσουν 3 ομάδες ΟΠΚΕ, οι οποίες θα επιχειρούν στις περιοχές της Μεσσήνης και των Φιλιατρών. Η πολιτεία ανταποκρίνεται άμεσα στο αίτημα όλων μας, για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας”.

Τι αναφέρει για το ίδιο θέμα ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος

“Όπως είχα κάνει γνωστό με ανακοίνωσή μου, την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από επικοινωνία που είχα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μου υποσχέθηκε την αποστολή στην Μεσσηνία μεγάλου αριθμού αστυνομικών για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Σήμερα, μας ενημέρωσε ότι εντός των ημερών έρχονται 30 αστυνομικοί, που θα ενταχθούν στην Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), οι οποίοι θα κινούνται σε όλο τον Νομό και κυρίως στις περιοχές Μεσσήνης και Φιλιατρών. Ευχαρίστησα τον Υπουργό και του ζήτησα να συνεχιστεί η προσπάθεια με επιπλέον μέτρα”.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χρυσοχοΐδη-Χρυσομάλλη για ενίσχυση της Μεσσηνίας με Ο.Π.Κ.Ε.

Τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, για το κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στη Μεσσηνία, με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα παραβατικότητας.

Όπως δήλωσε ο Μεσσήνιος βουλευτής: «Κατόπιν σταθερής επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συνεχών συνεννοήσεων, διαμορφώθηκε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Το πρώτο βήμα του σχεδίου αυτού θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες, με την αποστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας 3 Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) συνολικής δυναμικότητας 30 ανδρών. Οι ομάδες θα επιχειρούν στο σύνολο του νομού, αλλά με ιδιαίτερη στόχευση στις περιοχές των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης, όπου εντοπίστηκαν έντονες παραβατικές συμπεριφορές το τελευταίο διάστημα και οι οποίες οδήγησαν στη συνέχεια και στα γνωστά γεγονότα των ταραχών.

Από την πρώτη στιγμή έχω πάρει, με σχετικό δελτίο τύπου μου, ξεκάθαρη θέση τόσο για την εφαρμογή του νόμου και την επιβολή της τάξης στο νομό μας, όσο και για την ρεαλιστική αντιμετώπιση του προβλήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας. Και με την κίνησή του αυτή ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταποκρίνεται ουσιαστικά στο πρόβλημα. Οφείλω να τον ευχαριστήσω θερμά τόσο για την άμεση και συνεχή επικοινωνία ήδη από την πρώτη στιγμή, όσο και για την αποτελεσματική και ρεαλιστική του επέμβαση στο πεδίο της ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας».

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Θα πρέπει να έρθουν και τα περιπολικά τζιπ που είχε πει ο κύριος Δήμαρχος πριν από ένα χρόνο ότι θα τα κάνει δωρεά ο Μαρινάκης με τον υιό Κο.Λεβεντακη έτσι ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button