Τοπικά Νέα

Έφθασαν οι εκλογικοί σάκοι σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Κυπαρισσία

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου με τις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα οι υποψήφιοι κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους επιλέξουν.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας ξεφορτώθηκαν σήμερα στο δημαρχείο της Κυπαρισσίας, και τα δημοτικά καταστήματα Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κοπανακίου οι εκλογικοί σάκοι για τα εκλογικά τμήματα του Δήμου. Μέσα στους σάκους κλείνεται το υλικό της ψηφοφορίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή τα ψηφοδέλτια.

Στον κάθε σάκο είναι γραμμένο με μαύρο χρώμα, μεταξύ άλλων, το εκάστοτε εκλογικό τμήμα για το οποίο προορίζονται τα ψηφοδέλτια.

Σάκοι με ψηφοδέλτια για αρσιβαρίστες

Μπορεί να κουραστούν λιγάκι παραπάνω αλλά θα τονώσουν το μυϊκό τους σύστημα, κι αν δεν αποκτήσουν κανένα κουσούρι με την μέση τους, τότε έχουν πιθανότητες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να αποκτήσουν κοιλιακούς.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους περισσότερους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Η Περιφέρεια δεν προέβλεψε για την κατανομή του βάρους των ερωψηφοδελτίων σε περισσότερους του ενός σάκους κατά τμήμα με αποτέλεσμα ορισμένοι σάκοι να ζυγίζουν πάνω από 50 κιλά ο καθένας!

Φανταστείτε τώρα μια λεπτοκαμωμένη δικαστική αντιπρόσωπο που ζυγίζει η ίδια 50-60 κιλά να πρέπει να σηκώσεις έναν σάκο ίσο με το βάρος του σώματός της. Φυσικά ούτε και οι άντρες θα έχουν εύκολο έργο. Βλέποντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια, ο δήμος Ναυπλιέων θα διαθέτει καροτσάκι για την μεταφορά των σάκων έως το αυτοκίνητο του δικαστικού αντιπροσώπου. Τώρα το τι θα γίνει από εκεί και μετά δεν ξέρουμε, αλλά με τα χρήματα που αποζημιώνονται οι δικαστικοί θα μπορούσαν να διαθέσουν κάποια σαν χαρτζιλίκι σε αχθοφόρους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button