Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Αίτημα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος

Αίτημα προς το Δήμαρχο Τριφυλίας, Δημοτικούς Συμβούλους Τριφυλίας, Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Πυροσβεστική Γαργαλιάνων κατέθεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητώντας την παρουσίας ενός μεγάλου πυροσβεστικού οχήματος, με το κατάλληλο πλήρωμα, να βρίσκεται στην πόλη των Φιλιατρών επί εικοσιτετράωρου βάσεως όλο το χρόνο.

Αναλυτικά το αίτημα:

Σύμφωνα με τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην τοπική ενότητα Φιλιατρών ,που αφορούν φωτιές σε αυτοκίνητα και σπίτια . O κόσμος των Φιλιατρών ζει σε κατάσταση ανασφάλειας άγχους και φόβου. Οι δύο κοντινότεροι πυροσβεστικοί σταθμοί Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων απέχουν δεκαπέντε χιλιόμετρα από τα Φιλιατρά ή τριάντα λεπτά της ώρας. Σε ένα τέτοιο συμβάν η πυροσβεστική το μόνο που μπορεί να καταφέρει όπως έχει αποδειχτεί είναι να περιορίσει της ζημιές από την φωτιά στο να μην επεκταθεί σε διπλανά κτήρια και αυτοκίνητα. Η ζημιά έχει γίνει ολοσχερώς ,ως εκ τούτου αιτούμαστε από όλους τους αρμόδιους φορείς -υπηρεσίες τουλάχιστον ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα με το κατάλληλο πλήρωμα του να βρίσκεται στην πόλη των Φιλιατρών επί εικοσιτετράωρου βάσεως όλο το χρόνο.

Θέλουμε να τονίσουμε στους παραπάνω αρμόδιους και οι πολίτες των Φιλιατρών δεν είναι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Απαιτούμε να γίνουν τάχιστα οι απαραίτητες ενέργειες ούτος ώστε να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο έτοιμα των πολιτών της πόλης Των Φιλιατρών. Είναι πολλά τα χρόνια που οι Φιλιατρινοί είναι στο έλεος του Θεού.

Υ.Γ. Σε άλλες πόλεις του νομού μας καλύπτετε η ανάγκη σε επανδρωμένο πυροσβεστικό όχημα στα Φιλιατρά γιατί ;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button