Τοπικά Νέα

Αίτημα 18 δημοτικών συμβούλων για έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για την ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών

Δεκαοχτώ σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με αίτημα που κατέθεσαν σήμερα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ζητούν την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του ν. 3852/2010, με θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της 39/2022 Ομόφωνης Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, που αφορά σε πρόταση έργου “Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπλασης – Αναζωογόνησης του κέντρου των Φιλιατρών”».

Αναλυτικά το αίτημα:

Σε συνέχεια απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,

Παρακαλούμε για την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του ν. 3852/2010, με θέμα:

«Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της 39/2022 Ομόφωνης Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, που αφορά σε πρόταση έργου “Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπλασης – Αναζωογόνησης του κέντρου των Φιλιατρών”».

Επισυνάπτεται η 39/2022 Ομόφωνη Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 1. Αλευράς Παναγιώτης,
 2. Καναλουπίτης Χαράλαμπος,
 3. Κοροβίλας Αγγελής,
 4. Τσαφαράς Παναγιώτης,
 5. Αδρακτάς Γιάννης,
 6. Αλεξοπούλου Σταματία,
 7. Ανδρινόπουλος Στάθης,
 8. Ανδρινοπούλου – Καμπύλη Μαγδαληνή,
 9. Αντωνόπουλος Θεόδωρος,
 1. Δριμής Δημήτρης,
 2. Κατσίβελας Παναγιώτης,
 3. Κατσούλας Γιάννης,
 4. Κουκούμης Σαράντος,
 5. Μερκούρης Γιάννης,
 6. Παναγιωτοπούλου Χάϊδω,
 7. Πανουσιοπούλου Μαρία,
 8. Παρασκευόπουλος Γιάννης (Πηγαδούλιας),
 9. Τσακανίκας Γεώργιος.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΑΣ.

Δείτε εδώ την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

 1. Θα ήταν πιο σωστό ο τίτλος να γρα΄φει: “Αίτημα ΚΑΙ ΤΩΝ 18 δημοτικών συμβούλων ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ για έκτακτη….ΚΤΛ”, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένας σύμβουλος της αντιπολίτευσης που να μην υπογρα΄φει το αίτημα. Παρά τις όποιες διαφωνίες τους, ενώθηκαν όλοι ανεξαιρε΄τως προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτήν την κοινή απειλή για την Τριφυλία που ακούει στο όνομα “Λεβεντάκης και κουστωδία αμόρφωτων”. Αυτό είναι πραγματικά ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την Τριφυλία του αύριο.

  1. Πραγματικά αν κοιτάξουμε τα ονόματα που υπογράφουν έχουν πολλά να μας πουν σε αντίθεση με τους αγράμματους που τρέχουν να κάνουν δήθεν έργα λες και δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ζητάνε από αυτά τα έργα!!!
   Δεν μας πείθουν πια … λυπάμαι που παρασύρθηκα και τους ψήφισα … τα λάθη δεν επαναλαμβάνονται … κόβονται για να μην γίνει γάγγραινα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button